Tudástár piciknek

5.000 Ft
 • Jelentkezés és megrendelés: folyamatosan
 • Hozzáférés: 4 héten keresztül
 • Kérdezés: az első 3 héten keresztül
 • Egyeszerre maximum 5 fő lehet bent. Beengedés az összeg beérkezésének sorrendjében, minden hétfőn. Ha már megvan az 5 fő akkor várólistára kerülsz!

Most még 2 hely van 😉

Az elmúlt években gőzerővel dolgoztam azon, hogy minél több hasznos cikket, bejegyzést és videót érhess el, hogy segíteni tudj a gyermekednek a peluson kívülre üríteni, majd végleg elhagyni azt. Ezek a cikkek és videók kerültek most ide be ebbe a tudásanyagba.

A cél, hogy minden fontos információt megkapj, amire szükséged van. Hogy értsd, miért reagál úgy gyermeked a bilire ahogy, mikor ajánld fel a bilit, vagy hogyan lehet a bilizéssel kapcsolatos problémákat, nehézségeket vagy életkori sajátosságokat megoldani, kivédeni vagy elfogadni.

Ha nem találod a választ a tudástár már kész bejegyzései között, akkor tedd fel a kérdésed és elkészítem neked azt a részt. Így a tartalom hetente bővül, az előfizetők által feltett kérdések alapján, a te igényeid szerint.

Kiknek?

Ez a tudástár most kifejezetten a Természetes Csecsemőhigiénia korosztálynak szól. Ez igazából 0-10 hó között van, de mivel minden gyerek fejlődési ritmusa és habitusa más ezért van akinél egész sokáig tisztán az EC módszerével is lehet “dolgozni”.
10-12 hó felett már egyre inkább a szobatisztaság felé vesszük nagyon lassan az irányt. Az pedig már egy másik módszer. Hamarosan nektek is lesz egy hasonló tudástár 😉

 • Ha a te gyereked újszülött, csecsemő, kúszó-mászó baba és 12 hó alatti akkor ez a te tudástárad.
 • Ha a gyereked 10-20 hó közötti totyogó akkor használd a nagyobbaknak való tudástárat. Itt találod.
 • Ha a gyereked 20 hó feletti akkor várnotok kell amíg kész lesz a tiétek is… addig is használhatod a 10-20 hós tudástárat.

Hogyan működik?

 1. Lehetőséged van átnézni az egész tudástárat és elolvasni, meghallgatni vagy megnézni mindazt ami téged érdekel. – Erre 4 héten keresztül van lehetőséged.
  .
 2. Kérdezzetek a megfelelő lecke alatt:
  – Ha még nincs benne a tudástárban amire kíváncsi vagy
  – Ha valamelyik bejegyzés nem tiszta vagy kiegészítést szeretnétek.
  – Ha valamilyen konkrét problémátok van
  – Ha a kérdésetekre nem találtad a választ a bejegyzések között
  Posztolod nekem a kérdéseidet a tudástáron belül a megfelelő helyen.
  Erre az első 3 héten van lehetőséged és 1 héten belül fogom megválaszolni a kérdésedet.

 3. Én egy héten belül elkészítem neked a megfelelő tudásanyagot. És posztolom válaszként a linket a kérdésed alá.

Mire jó, mit tartalmaz ez a Tudástár?

Néhány példa, hogy mire használhatod a Tudástár anyagát:

 • Hogy el tudd kezdeni, lásd jól csináljátok -e vagy sem és változtatni tudj.
 • Megtudd, mit várhatsz a gyermekedtől az EC kapcsán.
 • Választ találj és felkészülhess egy közelgő életeseményre, változásra.
 • Kiderítsd, vajon rendben van-e a gyermeked jelenlegi, bilizési rutinja, körülményei vagy módja.
 • Segít rávilágítani, mi a legnagyobb probléma jelenleg, minek a megoldásával kellene kezdeni, vagy hogy merre indulj el egyáltalán a megoldás keresése kapcsán.

Mit találsz a tudástárban?

 • Leírásokat, videókat amiket hozzád hasonló, EC-ző anyukák kérdései alapján állítottam össze.
 • Folyamatosan bővülő tudás készletet
 • Kérdezési lehetőséget és a te kérdésed alapján elkészített tudás anyagot.

Lásd a konkrét listát a CURRICULUM/TARTALOM fül alatt.

Mire nem jó, mit nem tartalmaz?

Mit NEM találsz a Tudástárban?

Tuti tippeket, melyekkel varázsütésre megoldanak mindent. Titkos csodamódszereket amiket csak itt, csak most tudsz elérni. Villámgyors, egyszerű megoldást, ami biztosan működik, teljesen mindegy, hogy mennyi idős a gyermeked, milyen a temperamentuma és mik a körülmények. Minden nehézség azonnali megoldását, és annak ígéretét, hogy már soha semmi probléma nem adódik ezzel kapcsolatban.

A tudástárban található információk, tanácsok, vélemények tájékoztató jellegűek. Nem orvosi vagy pszichológiai tanácsadás, nem helyettesítik a szakszerű orvosi kivizsgálást és kezelést. Ha bármilyen nyugtalanító panaszt vagy tünetet tapasztalsz a gyermeknél, keressétek fel a gyermekorvosotokat vagy gyermekpszichológusotokat.

Mikor válasszam inkább a személyes (videós) konzultációt:

 • Komplex vagy régóta fennálló problémák teljes körű megoldására.
 • A módszer részeinek vagy egészének a komplett, részletes, lépésről-lépésre való átbeszélése.
 • Teljes körű állapotfelmérésre, elemzés, a gyerek-szülő kapcsolat feltérképezésére, és komplex, részletes, aprólékosan kibontott megoldási terv elkészítésére.

Ha személyes videó tanácsadást szeretnél akkor írj nekem itt:

GYIK

Hogyan zajlik pontosan a megrendelés és a fizetés?

Ha úgy döntötték, hogy belépsz a Tudástárba, akkor az ezen az oldalon található ADD CART/MEGVÁSÁROLOM gombra klikkelve átkerülsz a megrendelő oldalra, ahol meg tudod adni a személyes adataidat, majd elküldeni a megrendelést. Az adatok megadása és megrendelő gomb megnyomása után kapsz egy visszaigazoló emailt amiben benne vannak az utalási adatok is. Ha az átutalásos fizetés sikeres volt, akkor mi a fentebb megadott “hozzáférés kezdete” időpontban beengedünk a Tudástárba.

Amennyiben a hozzáférés kezdetéig nem érkezik meg a számlánkra az összeg abban az esetben a megrendelésed töröljük.

Hogyan férek hozzá a tudástárhoz?

Az átutalás és bejelentkezés (jobb felső sarok) után a fiókodban találod az általad megvásárolt termékeket. Kattints a Tudástárra, majd (itt ezen az oldalon) a CURRICULUM/TARTALOM fülre kattintva válaszd ki azt a tudás anyagot amit el szeretnél olvasni. Vagy kattints ide 😉 hogy az első bejegyzésre ugorj.

Mi a teendő, ha nem kapsz e-mailt?

A megrendelés kapcsán az általad megadott e-mail címre próbálja meg kiküldeni a leveleket a rendszer. A különböző levelezőrendszerek különböző biztonsági beállításokkal próbálják kiszűrni a kéretlen leveleket. A gmail rendszerében gyakran a promóciók fül alá vagy a spam mappába pakolja a rendszer az általunk küldött válaszleveleket. A hotmail vagy az outlook rendszerei gyakran automatikusan visszadobják a levelünket. A céges e-mail címekre érkező levelek pedig a vállalat levelező rendszerének beállításai alapján kerülnek valamilyen mappába. Így előfordul, hogy a jól megadott email címe sem érkezik meg a válaszlevél.

Első körben amit tehetsz, hogy a levelező rendszered keresőjébe beírod, hogy “pelenkátlanodj”. Hátha úgy automatikusan feldobja a rendszer. Ha véletlenül elgépelted az email címed, vagy valamilyen más okból nem érkeznek meg a leveleink, akkor kérlek írj a pelenkatlanodj@gmail.com email címre.

Course Features

 • Lectures 33
 • Quizzes 0
 • Duration 4 hét
 • Skill level 0-12 hó
 • Students 3
 • Assessments Yes

Students List

5.000 Ft