Barion Pixel

A sikeres bilizés titkai.

Online webináriumok korábbi felvételei Sárival, a Pelenkátlanodj módszer megalkotójával.

MIRŐL? Pelenkátlanodásról, akár születéstől egészen a teljes szobatisztulásig. 
Természetes csecsemőhigiénia (EC), Segített szobatisztaság és Szobatisztaság témában.

MIKOR? Amint itt feliratkozol kiküldjük neked e-mailben az instrukciókat.

HOL? Online tudod megnézni (nem letölthető) valamelyik Pelenkátlanodj felületen.

Ismerem az érzést, hogy kezdés előtt – és után – milyen sok kérdés kavarog az ember fejében. Azt is tudom, hogy olyan egymásnak ellentmondó információ dömping van amiből nehéz kihámozni a ‘tutit’.

Íme egy webinárium amiben megosztom veled a tudásom és segítséget nyújtok neked abban, hogy magabiztosabban kezdjetek bele a bilizésbe és könnyedebben érjétek el a céljaitokat <3

Szélesebb látókörű perspektívából, aktuális kutatások mentén beszélek a témáról. Mindezt úgy, hogy TE ezt könnyedén átültesd a gyakorlatba és hasznosítani tudd a saját bilizési gyakorlatotokban.

AZOKNAK A SZÜLŐKNEK AKIK:

  • szeretnének kevesebb pelenkát használni az EC módszerével
  • elindulni a bilizésben segített szobatisztasággal
  • vagy teljesen elhagyni a pelust és szobatisztulni.
  • Azoknak akik érdeklődnek, vagy most kezdenek bele a bilizésbe,
  • ha egy új fázishoz értél vagy problémába ütköztél,
  • vagy egész egyszerűen csak jobban szeretnéd csinálni.

Legközelebbi Webinárium a csoportban:

Keresd ezt a jelet —> ✨ Webinárium <— ez az ami online van a Pelenkátlanodj Facebook csoportban

nap
óra
perc
másodperc

Rólam – Az előadóról

Krémer Sári vagyok, két pici lány anyukája. Szülőknek segítek, hogy jobban megértsék a gyermeküket és csapatként tudjanak együttműködni, annak érdekében, hogy akár újszülött kortól függetlenedni tudjanak a pelenkától és aztán végül teljesen el tudják hagyni azt. 2017 óta oktatom és terjesztem a Természetes Csecsemőhigiéniát (EC), segített szobatisztaságot és a szobatisztaságot. 2020-ban kidolgoztam és teszteltem a Pelenkátlanodj módszertant. 2021 óta a Semmelweis Egyetemen tanítok az EC-ről a leendő szakembereknek.
Kremer_Sara_Pelenkatlanodj_mosolygos_atlatszo

Ahol már találkozhattunk:

Az előadásról írtátok:

"Már alig vártam, hogy alvásidőben visszahallgassalak. Nemrég csatlakoztam a csoporthoz, azóta több videót is visszanéztem. Rendkívül inspráló vagy, a videóid kötelezővé tenném minden szülő (és nagyszülő) számára. Rendet tesz a káoszban."

"Köszönöm, nagyon hasznos felismeréseim voltak, amiken elgondolkodva remélhetőleg el is tudok indulni a helyes úton 🙂"

"Az előadás előtt semmi ötletem se volt. Közben pedig arra jöttem rá, hogy elképesztően felkészületlen vagyok és nagyon sok a tévhit bennem! Szerencsére az előadás sok mindenre választ adott."

"Az előadás hatására esett le, hogy a fiam a maga módján jelez, és nekünk kell odatenni magunkat és felsimerni a jeleket! 7 hetes, 1 hete aktívan EC-zünk. Őrület, hogy ha tudom mit kell tenni, akkor 24 óra után milyen fejlődést lehet elérni. Köszönöm szépen Sári"

Ösztönzőleg hatott a webinárium! Aztán megnéztem a korábbi videók közül is néhányat és elhatároztam, belekezdük a szobatisztaságra nevelésbe. Így befizettem a most induló kurzusra. Izgatottan várom, hogy haladunk majd. Köszönöm a lehetősséget!

"Köszönöm a lehetőséget, hogy megismerkedhettem a mai élődben a munkáddal. Már most nagyon sok új és hasznos dolgot tudtam meg a szobatisztaságra nevelésről. Az én kislányom még nagyon pici, az EC-t nem gyakoroljuk, de a szobatisztaságra nevelést minél előbb szeretném megkezdeni nála. Így, hogy látom van szakértői segítség is, amit igénybe vehetünk nyugodt vagyok.”

"Kisfiam 20 hós, és nagyon érdeklődik a bölcsiben a mini WC használat iránt. Emiatt elkezdtem nyitott szemmel járni, azt gondoltam, mit nekünk bili, egyből WC használat lesz, szűkítővel. Hálisten Sári épp ezidőtájt készítette az ingyenes tájékoztató videót az eszközökről, amit megnézve már tudom, hogy nagy butaság lett volna, ha csak a saját fejem után megyek. Köszönöm a tippeket!”

"Több előadást is meghallgattam, mire megvilágosodtam, hogy mit is lehet elvárni egy 10 hónapostól. Miután megértettem már nem feszültem rá, így sokkal jobban is ment”

"3 hetes a picúr, most az előadás alatt figyelgettem ahogy Sári mondta, és sikerült elkapni egy jelzést, pisilt a pici lavórba. ❤ Köszönöm!”

"Most tudtam visszanézni az előadást. Szuper hasznos, és átfogó volt. Köszönöm szépen!”

"Élőben tudtam követni a mai előadásodat, nekem első babás anyaként nagyon hasznos volt. Jó volt összeszedve hallani a fejlődési állomásokról, amik befolyásolják az ürítés témát. Tetszik, hogy kitérsz a részletekre, de folyamatosan visszacsatolsz az általános szemlélethez, így nekem könnyebben befogadható volt a sok infó. Köszönöm! 🙂

"Én utólag néztem meg végül. Szuper volt, tényleg érdemes megnézni! Mindenkinek ajánlom!"

+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG AZ ELŐADÁSON

+ HA NEM TUDSZ ÉLŐBEN JÖNNI, 1 HÉTIG VISSZA TUDOD NÉZNI!

2023 © Pelenkátlanodj
Ez a webhely nem része a Facebooknak vagy a Meta Inc.-nek. Ezenkívül ezt a webhelyet a Facebook semmilyen módon nem támogatja. A Facebook a Meta Inc. védjegye.