A sikeres bilizés titkai.
Ingyenes, online webináriumok Sárival​

MIRŐL? Pelenkátlanodásról, akár születéstől egészen a teljes szobatisztulásig. 
Természetes csecsemőhigiénia (EC), Segített szobatisztaság és Szobatisztaság témában.

MIKOR? Havonta 1 élő előadást tartok a hónap elején. Heti rendszerességgel osztok meg tartalmakat (videó, cikk, egyéb formában).

HOL? Élőben, online a Pelenkátlanodj Facebook csoportban.

VISSZANÉZHETŐ? Igen. Az előadás, és minden tartalom visszanézhető a Facebook csoport tagjai számára limitált ideig.

Ismerem az érzést, hogy kezdés előtt milyen sok kérdés kavarog az ember fejében. Azt is tudom, hogy olyan egymásnak ellentmondó információ dömping van amiből nehéz kihámozni a ‘tutit’.

Íme egy ingyenes, szakértői csoport ahol rendszeresen tartok előadást és osztok meg hasznos tartalmakat (nem csevegő csoport). Ez a Facebook csoport kizárólag arra van, hogy megosszam veled a tudásom és neked segítséget nyújtsak abban, hogy magabiztosabban kezdjetek bele a bilizésbe és könnyedebben érjétek el a céljaitokat <3

Szélesebb látókörű perspektívából, aktuális kutatások mentén beszélek a témáról. Mindezt úgy, hogy TE ezt könnyedén átültesd a gyakorlatba és hasznosítani tudd a saját bilizési gyakorlatotokban.

AZOKNAK A SZÜLŐKNEK AKIK:

  • szeretnének kevesebb pelenkát használni az EC módszerével
  • elindulni a bilizésben segített szobatisztasággal
  • vagy teljesen elhagyni a pelust és szobatisztulni.
  • Azoknak akik érdeklődnek, vagy most kezdenek bele a bilizésbe.
  • Ha egy új fázishoz értél vagy problémába ütköztél.

Legközelebbi ‘nagy’ élő előadás:
2022.06.30. csütörtök reggel 9:00

A TÉMA: Mik az érési jelek? Hogyan ismerem fel? Mi várható el ha azt tapasztalom?

A TÉMA JELENLEG SZAVAZÁS ALATT . CSATLAKOZZ A FACEBOOK CSOPORTHOZ, HOGY TE IS SZAVAZHASS. ITT:

nap
óra
perc
másodperc

Rólam – Az előadóról

Krémer Sári vagyok, két pici lány anyukája. Szülőknek segítek, hogy jobban megértsék a gyermeküket és csapatként tudjanak együttműködni, annak érdekében, hogy akár újszülött kortól függetlenedni tudjanak a pelenkától és aztán végül teljesen el tudják hagyni azt.

2017 óta oktatom és terjesztem a Természetes Csecsemőhigiéniát (EC), segített szobatisztaságot és a szobatisztaságot. 2020-ban kidolgoztam és teszteltem a Pelenkátlanodj módszertant. 2021 óta a Semmelweis Egyetemen tanítok az EC-ről a leendő szakembereknek.

Ahol már találkozhattunk:

"Köszönöm, nagyon hasznos felismeréseim voltak, amiken elgondolkodva remélhetőleg el is tudok indulni a helyes úton 🙂"

Anett

Az előadásról írtátok:

"Köszönöm a lehetőséget, hogy megismerkedhettem a mai élődben a munkáddal. Már most nagyon sok új és hasznos dolgot tudtam meg a szobatisztaságra nevelésről. Az én kislányom még nagyon pici, az EC-t nem gyakoroljuk, de a szobatisztaságra nevelést minél előbb szeretném megkezdeni nála. Így, hogy látom van szakértői segítség is, amit igénybe vehetünk nyugodt vagyok.”

Bianka

"Kisfiam 20 hós, és nagyon érdeklődik a bölcsiben a mini WC használat iránt. Emiatt elkezdtem nyitott szemmel járni, azt gondoltam, mit nekünk bili, egyből WC használat lesz, szűkítővel. Hálisten Sári épp ezidőtájt készítette az ingyenes tájékoztató videót az eszközökről, amit megnézve már tudom, hogy nagy butaság lett volna, ha csak a saját fejem után megyek. Köszönöm a tippeket!”

Viktória

+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG AZ ELŐADÁSON

+ HA NEM TUDSZ ÉLŐBEN JÖNNI, 1 HÉTIG VISSZA TUDOD NÉZNI!

2022 © Pelenkátlanodj
Ez a webhely nem része a Facebooknak vagy a Meta Inc.-nek. Ezenkívül ezt a webhelyet a Facebook semmilyen módon nem támogatja. A Facebook a Meta Inc. védjegye.