Szabad popós cicanadrág

Hidegben is szuper, gyors öltözést és könnyű hozzáférést biztosít a nyitott popójú nadrág. Az ülepe nyitott, így ideális EC-hez, szobatisztuláshoz is és pelenkázáshoz is.

6490 Ft

Hogyan néz ki?

A képen látható gyerek 18 hós, 11,5 kg és 83 cm. Az EC nadrág mérete L (és hozzá tartozó, külön megvásárolható Minori csónakos pelus is L-es). – Természetesen a nadrág működik csecsemőknél és kúszó-mászó babákkal is.

Infók

Minden korosztály számára működik. Csecsemőknél és kúszó-mászó babákkal pelussal, totyogókkal és éppen szobatisztuló gyerekeknél pucér popóval, a már (majdnem) szobatiszta gyerekeknél akár bugyival a legpraktikusabb.

A termék a Minori és a Pelenkátlanodj együttműködésének eredménye. Jelenleg, a Minori árulja a terméket, tőle fogsz számlát kapni és a csomagot is ő küldi.

Az OEKO-TEX Standard tanúsítvánnyal rendelkező pamut. Különlegesen puha, rugalmas pamut jersey, amit minden baba szívesen visel.

Színek

Fiús, lányos és uniszex színekben. Türkiz, rózsaszín és világos szürke.

Méretek

S: 3-6 kg
M: 6-9 kg
L: 9-12 kg
XL: 12-16 kg

Anyaga

Stretch pamut (95% pamut 5% Lycra), közepes vastagságú (210 g/m2) nyúlékony kötött anyag.

Hogyan működik?

Ennek a modellnek a bemutatása a hozzávaló Minori pelussal.

Megjegyzés 1.: Lentebb találsz videót a nadrágról használat közben. Csecsemőről és totyogóról is.

Megjegyzés 2.: A videón látható gyerek egy 18 hónapos totyogó, ezt a nadrágot mi már pelus nélkül használjuk. Így lehetősége van, hogy magától odamenjen és ráüljön a bilire. Lásd egy késöbbi videón.
(0:45 perc)

EC gatya használata és előnyei csecsemővel

Ez egy másik, korábbi típusú lyukas popós nadrág pelussal, de a használat ugyanaz. Látszik, hogy az egész folyamat mennyivel egyszerűbb, gyorsabb így. Sok csecsemő nem szeret öltözni, ebben a nadrágban egyetlen mozdulattal szabaddá teheted a popóját és aztán pikk-pakk fel is öltöztetheted. Megnyugodhatsz, hogy nem fázik, bilizés közben pedig melegen tartja az EC nadrág.
(3:56 perc)

EC gatya használata és előnyei kúszó-mászó babával

Az egész folyamat gyorsabb és konfliktusmentesebb így. Sok kúszó-mászó baba folyamatosan csak menne és küzdelem az öltözködés (és pelus le-felvétel). Ebben a nadrágban egyetlen mozdulattal szabaddá teheted a popóját és aztán pikk-pakk fel is öltöztetheted. Ráadásul bilizés közben melegen tartja az EC nadrág.

EC gatya használata és előnyei totyogóval

Önálló bilizés ebben a típusú lyukas popós nadrágban. Ő itt 18 hónapos, látszik, hogy az egész folyamat mennyivel egyszerűbb, gördülékenyebb így. Sok totyogó nem szereti ha te teszed a bilire, vagy ha megmondod neki mit csináljon, de magától szívesen ráül és elvégzi a dolgát 🙂 Ráadásul így nincs ingere totálisan levenni mindent alulról, bilizés közben pedig melegen tartja az EC nadrág.
(01:06 perc)

Töltsd ki itt a megrendelőlapot: