Barion Pixel

Kezd az évet azzal, hogy 🚀 a bilizést!

Ajándék ✨ tuti tippek és egy 👩🏻‍🏫 webinárium, hogy apránként bele tudjatok kezdeni, sínre rakni a bilizést/vécézést. Könnyen kivitelezhető 🎁 lépésekben mutatom az utat!

Kinek?

👶 Minden kihívást úgy állítottam össze, hogy minden életkorban működik, újszülött babáktól (EC) a hamarosan oviba menő kisgyerekekig (segített vagy ‘normál’ szobatisztaság).

👶 Ha most kezdenél: Betekintést nyerhetsz az alapokba és abba a végtelen szabadságba, amit a pelus mentes élet adhat az egész családnak.

👶 Ha már benne vagytok: Egy kis közös gyakorlás, ami Inspiráció, lendület, támpont, tökéletes vérfrissítő löket lehet… amit igazi siker élmény és áttörés követhet.

 

Mit?

🌟 5 kihívás e-mailben
🌟 60 perces, visszanézhető webinárium
🌟 Közös tapasztalat megosztás a többi szülővel

Mikor?

⏱ Jelentkezési határidő: 2023. Január 2. éjfélig
⏱ Kihívás ideje: Január 3-8. 10:00

 *: Ez egy ízelítő ami segíthet elindulni vagy épp új lendületet szerezni. A kihívásban nincs benne az EC vagy Pelenkátlanodj lépéről-lépésre módszere és nem is probléma megoldásokról szól. Nem minősül orvosi vagy pszichológiai tanácsnak, nem helyettesíti a szakszerű orvosi kivizsgálást és kezelést. 
nap
óra
perc
másodperc

Szia! Krémer Sári vagyok, szülőket és szakembereket oktatok arról, hogy hogyan tudnak függetlenedni a pelenkától akár születéstől. A Pelenkátlanodj az én szerelem projektem. Szeretném ha bárki átélhetné azt a szoros kapcsolódást, sikerélményt és csapatmunkát amit a Természetes csecsemőhigiénia (EC) vagy az általam kidolgozott Pelenkátlanodj segített szobatisztaság és szobatisztasági módszer adhat egy család számára.

Ha már itt vagy akkor már megtetted az első lépést a pelenkátlanodás felé. Innentől kezdve bármi lehetséges! Segítsd hozzá a gyermekedet, a kevesebb pelenka használathoz és/vagy, hogy lépésről-lépésre haladjon a szobatisztulás felé… ettől a héttől kezdve.

Itt vagyok segítek, ígérem pofonegyszerű lesz!

Ahol már találkozhattunk:

MI VAN A KIHÍVÁSBAN?

Élvezd a közös időt 🙂

Amíg kezdődik a kihívás lazuljon le az egész család. Ez az alap a sikerhez!

1

Első kihívás • jan.03.

Körbejárjuk azt, hogy mikor érdemes kezdeni. Adok infókat, hogy dönteni tudj.

2

Második kihívás • jan.04.

Megtanítom a pelenka új szerepét az EC-ben és a szobatisztulás alatt.

+

Webinárium • jan.05. 10:00

Tarts velem a zárt Pelenkátlanodj Facebook csoportban a ‘Szülő szerepe az EC-ben és a szobatisztulásban’ című élő webináriumra.

3

Harmadik kihívás • jan.06.

Ebben lesz az első tipp, hogy mikor és hogyan ajánld fel a bilizési lehetőséget.

4

Negyedik kihívás • jan.07.

Ebben megtanítom neked az egyik ‘tuti kapást’. Ekkor biztos, hogy kell neki.

5

Ötödik kihívás • jan.08.

Elővesszük a kaki elkapási trükköket. Ha egyszer sikerül, akkor a többi is menni fog!

+

Tapasztalat megosztás

2023.01.03-15. között, a zárt Pelenkátlanodj Facebook csoportban mesélj és olvasd mások tapasztalatait.

TI ÍRTÁTOK • TAPASZTALATOK A KIHÍVÁSRÓL

Eddig leginkább csak próbálkoztunk, de nem igazán tudtam mikor ajánljam fel a bilit. A kihívásnak köszönhetően sikerült jó ritmust beállítani reggel. Nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű. Köszönöm!

Részt vettünk a 22 hónapos kisfiammal a Pelenkátlanodj 5 napos kihívásán, és nagyon lelkes lettem, mert mostanra már eredmény is látszik!!! Nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyors lesz a siker. Matyika a 3. gyerekem, az első kettő nagyon későn lett szobatiszta, mert arra vártam, hogy majd maguktól érdeklődnek a téma iránt, de nem tették😄... Magamban és a gyerekben is kételkedve iratkoztam fel a kihívásra.

Az első nap eldöntöttem, hogy hát akkor MOST fogom elkezdeni, mert nincs mire várni, és különben is próba-szerencse, nem lehet itt veszíteni, csak nyerni 😊. Az első 5 nap nem volt valami sikeres, DE nem adtam fel, és mára már szól is a kisfiam, ha pisilni, kakilni kell. Amikor rajta van a pelus (pl. ha megyünk valahová), szinte mindig szárazon veszem le róla! Számomra hihetetlen ez a gyors fejlődés! Nagyon-nagyon köszönöm az inspirációt! ❤❤❤

A kislányom 9 hónapos, első gyerek. 4 hónapos kora óta próbálkozom EC-vel, de elég lazán, kisebb nagyobb kihagyásokkal csináltam, fejben nem sikerült átállni. Az újévi kihívásnál (2 hete) összeszedtem magam és következetesen felajánlottam neki a bilit úgy ahogy a kihívásban le volt írva. Alig 1 hét után elkezdte jelezni, ha kakilni kell és minden nappal egyre kevesebb megy a pelusba. Az elmúlt 1-2 napban pisi is egyre többször kerül a bilibe, egyre nagyobb mennyiség és már olyan is volt, hogy szinte szárazon vettem le róla a pelust alvás után. Úgyhogy nagyon büszke vagyok rá 🙂

Nagyon hálás vagyok a kihívásokért! 3 hetes most a babám és már várandósan eldöntöttem, hogy EC-zni fogunk, de eddig nem mertem belevágni. A kihívások végre adtak lendületet és támpontot a kezdéshez. Már első nap sikerült szopi után elkapni a termést. Így pár nap után már megvárja amíg a bili fölé tartom. Egyre nagyobb adagokat kapok el. Igazi siker élmény.

Szeretném megköszönni ezeket a kihívásokat! A 2,5 éves kislányom már 2 hónapja sztrájkolt, tökéletes vérfrissítő löket volt ez, tökéletes időpontban. Most újra van kaki a biliben! Terjesztem is a Pelenkátlanodj hírét minden erőmmel 🤗 egy igazi csoda a módszered!"

Amikor először találkoztam ezzel azt gondoltam, hogy csak egy újabb hülyeség ami terjed a neten. Aztán utánajártam és megtetszett. 4 hónapos korában próbálkoztunk is EC-vel, de nem igazán tudtam hogyan is kell és végül feladtam. Amikor elkezdett ülni újra próbálkoztam, de inkább csak bénáztunk. Majd jött a Pelenkátlanodj kihívás ami akkora áttörést jelentett, hogy az eredeti 'csak kakira megyek' terv módosult és már mindent el akarok kapni. Jelentkeztem is a kurzusra, hogy biztosra menjek. Köszönöm a lehetőséget!

"Kisfiam 1 éves és 11 hónapos. Nagy segítség volt számomra a sok tanács amit e-mailben kaptam. Ma próbálkoztunk először és sikerült első 2 pisit elkapni, a wct választotta, hogy oda szeretne ülni. Köszönöm"

"Másfél hónapos kislányommal eddig csak kakira mentünk mert az mindig kiszámíthatóan evés közben jött rá. Kipróbáltuk tegnap a bilizést ahogy a 3. kihívásban le van írva, és óriási sikerélmény volt. Lett belőle többször is pisi és egyszer kaki is 😊 "

Sajnos a kihívásról lecsúsztál... gyere a webináriumra:

Ingyenes webinárium rendszeresen van, itt tudsz regisztrálni rá: