Barion Pixel

Az éjszakai ágytisztulás és a nappali szobatisztulás két külön téma. Előfordul, hogy a nappal húzza magával az éjszakát, de gyakran az ágytisztulás kitolódik, rosszabb esetben aktívan rá kell segíteni. Szerencsére rengeteg technika van ennek támogatására, az ágytisztaság elérésére. Ebben a kurzusban ezeket a kipróbált és működő módszereket tudhatod meg.

A kurzus számokban:

 • Ezt a kurzust a szobatisztasági módszeremmel párhuzamosan 60 családdal teszteltük, működik! 
 • A kurzus anyagán 4 szakember dolgozott:
  Krémer Sára a Pelenkátlanodj alapítója + A tesztelésben és a kurzus véglegesítésében gyermekorvos, és két gyermekpszichológus is részt vett, átnézte, jóváhagyta.
 • Több mint 50 leckét tartalmaz, hogy minden kérdésedre választ találj.
 • Azóta közel 500 család vett részt és vállt ágytisztává a kurzus segítségével.

1 ÉVES TÁMOGATÓI PROGRAM:
Ez a kurzus a Full extra szobatisztaság előfizetés része.
🎓 12 tudástár 📶 Lépésről-lépésre módszer 💬 Közösség
A részleteket ITT találod a csomagokról.

39.980 Ft

Az ár 27% áfát tartalmaz.

ÖNMAGÁBAN
Ha mégis külön szeretnéd megvásárolni ezt a kurzust, akkor: Katt a “Kosárba” gombra.
⏰ 1 éves hozzáférés a kurzus tartalmához

24.980 Ft

Az ár 27% áfát tartalmaz.

Mire jó ez a kurzus?

 • 1 év felett van és szeretnétek belevágni az éjszakai segítséggel bilizésbe, éjszakai EC-be
 • vagy nappalra már szobatiszta, de az éjszakára még nem ágytiszta és már az ágytisztaság a cél
 • próbálkoztál, de nem jött össze, vagy csak félig lett ágytiszta
 • nem tudod hogyan kezdj neki
 • te mindent legjobb tudásod szerint csinálsz, de mégsem juttok egyről a kettőre
 • úgy érzed számotokra ez a helyes út, de valahogy megakadtatok

Megértem ha nehéznek érzed a helyzetet… szerencsére tudom a megoldást! Az én két gyermekem és az általam tanított családok gyermekei mind ágytisztultak, ti is meg tudjátok csinálni! Túl tudtok lendülni ezen!

Képzeld el, hogy:

 • eszközök tárháza van a kezedben a cél eléréséhez
 • egyre sikeresebbnek érzitek magatokat éjszaka
 • képesek vagytok az ágytisztulás útjára lépni és ágytisztulni.

Ezzel a kurzussal lehetséges 🙂

 1. Beszélünk az eszközökről
 2. A lefekvés előtti és ébredés utáni rutinról
 3. A nappali alvás alatti ágytisztaság elérésének módszeréről
 4. és az éjszakai alvás alatti ágytisztasághoz vezető útról, az azt elősegítő technikákról.
 5. Végül megnézheted a tipikus kérdésekre, konkrét esetekre a válaszaimat.

Tuti tippeket, melyekkel varázsütésre megoldanak mindent. Titkos csoda módszereket, amiket csak itt, csak most tudsz elérni. Villámgyors, egyszerű megoldást, ami biztosan működik, teljesen mindegy, hogy mennyi idős a gyermeked, milyen a temperamentuma és mik a körülmények. Minden nehézség azonnali megoldását, és annak ígéretét, hogy már soha semmi probléma nem adódik ezzel kapcsolatban.

A kurzusban található információk, tanácsok, vélemények tájékoztató jellegűek. Nem orvosi vagy pszichológiai tanácsadás, nem helyettesítik a szakszerű orvosi kivizsgálást és kezelést. Ha bármilyen nyugtalanító panaszt vagy tünetet tapasztalsz a gyermeknél, keressétek fel a gyermekorvosotokat vagy gyermekpszichológusotokat.

Továbbá az alábbi témákat más kurzusokban találod:

 • Hogyan kell kezdeni, gyakorolni és elérni a Szobatisztaságot (20-36+ hó) vagy segített szobatisztaságot (10-20 hó) —> Ezt a Szobatisztaság csomagban találod
 • Hogyan kell kezdeni, gyakorolni, befejezni a nappali és éjszakai ágytisztaságot —> Ezt a Ágytisztaság 1×1 kurzusban találod
 • Ha otthon már szobatiszta, akkor hogyan érd el lépésről-lépésre a pelus és balesetmentességet házon kívül —> Ezt a Házon kívül pelus nélkül kurzusban találod
 • Mi a teendő ellenállás, sírás, dac, szorongás esetén. Vagy ha a gyermek karakteréből, életkorából, külső körülmények változásából (tesó, ovi-bölcsi, költözés, stb.), fejlődésből (mozgás, fogzás, mentális, stb.) adódóan van benne ellenállás, elutasítás. —> Ezt a Ellenállás Feloldása kurzusban találod
 • Mit tegyél ha a gyereked máshol (pl. ovi, bölcsi, nagyi, stb.) vizel ágyba, áll ellen, nem szobatiszta —> Ezt a ‘Bölcsi, ovi, más vigyáz rá’ kurzusban találod
 • Mit tegyél ha a gyermeked széklet vagy vizelet visszatartással küzd. Mit tegyél ha a gyermeked visszakéri a pelenkát vagy megvárja amíg pl. alváshoz visszaadod rá. —> Ezt a Visszatartás kurzusban találod

Ezeket a kurzusok mind benne vannak a Full extra Szobatisztaság csomagban, vagy önállóan megvehető itt: Összes kurzus (Van amelyik kurzus csak időközönként elérhető. Ha pont arra vágysz kérlek írj nekem.)

Ez a kurzus kizárólag a nappali és éjszakai ágytisztaság témakörét dolgozza fel. Ez egy ‘dobozos’ termék, önállóan dolgozod fel.

A szobatisztaság előfizetésben megtanulhatod, hogy hogyan tanítsd a gyermekedet a szobatisztaságra lépésről lépésre. Otthon és kimenőkön. Továbbá minden ehhez kapcsolódó témát is (Milyen eszközöket használj, hogyan motiváld, mikor ajánld fel a bilit, stb.) + A közösségi felületen az anyukák, gyermekpszichológus és a moderátorok is segítségedre vannak.

KATT IDE A SZOBATISZTASÁG ELŐFIZETÉSHEZ

Rólam

Krémer Sári vagyok, két pici lány anyukája. Szülőknek segítek, hogy jobban megértsék a gyermeküket és csapatként tudjanak együttműködni, annak érdekében, hogy akár újszülött kortól függetlenedni tudjanak a pelenkától és aztán végül teljesen el tudják hagyni azt.

2017 óta oktatom és terjesztem a Természetes Csecsemőhigiéniát (EC), segített szobatisztaságot és a szobatisztaságot. 2020-ban kidolgoztam és teszteltem a Pelenkátlanodj módszertant. 2021 óta a Semmelweis Egyetemen tanítok az EC-ről a leendő szakembereknek.

Ahol már találkozhattunk: