Barion Pixel

Az oldalamon találkozhatsz olyan részekkel (oldalak, bejegyzések, leckék, stb.) melyekben termékeket és szolgáltatásokat említek. Ezeket kipróbáltam és jó szívvel ajánlom másoknak is.

Az ajánlás előfordulhat, hogy kupon kóddal vagy affiliate linkkel történik. Bizonyos esetekben a vásárlások után jutalékot kapok. Ez nem drágítja a termék/szolgáltatás árát, sőt, sokszor ez kedvezményes árat is jelent számotokra.

Fontos, hogy csak olyan terméket/szolgáltatást ajánlok nektek, ami számomra működött, és ami szerintem sokat segíthet másoknak is.

Ha bármilyen kérdésed van ezzel kapcsolatban, keress nyugodtan.

Köszönöm.

Krémer Sára

Tájékoztató az ÁSZF és AZ adatvédelEM változásáról

Tájékoztatjuk, hogy az Általános Szerződési Feltételek és az Adatvédelmi Tájékoztató módosult. A módosítás oka elsősorban a szolgáltató/adatkezelő személyében történt változás, az adatfeldolgozók személyében történt változás, valamint jogszabályi változásoknak megfelelés. Tájékoztatjuk, hogy a termékértékesítést, szolgáltatásnyújtást a továbbiakban Krémer Sára egyéni vállalkozó teljesíti a KRÉ-TA SOLUTIONS Betéti Társasággal kötött megállapodás alapján. A hatályos szabályzatok itt érhetőek el: ÁSZFAdatvédelmi tájékoztató