Azzal, hogy belépsz bármely Pelenkátlanodj online felületre (pelenkatlanodj.hu-ra, bármely Pelenkátlanodj által működtetett Facebook csoporba, Facebook oldalra, Youtube csatornára, Instagram profilra, stb. – továbbiakban “felületek”) elfogadod az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem vagy regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

  • A Pelenkatlanodj felületeken található tartalom szerzője Krémer Sára (továbbiakban Szerző).
  • Az oldal minden tartalma a szerző szellemi tulajdona.
  • A szerző fenntart minden, a felületek bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.
  • A szerző által készített, a felületeken megjelenő tartalmak egészének vagy kiragadott részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program, stb.) többszörözése, újra nyilvánossághoz történő közvetítése, más módon való felhasználása, feldolgozása és értékesítése, illetve egyes részek adaptációja vagy visszafejtése a szerző írásos hozzájárulása nélkül tilos.
  • Bármilyen (videó, hang, kép, írásos, stb.) anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak az adott url címre és a Pelenkátlanodjra, Krémer Sárára való hivatkozással lehet.
  • A felületek tartalmának konkrét utalással engedélyezett részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – mentheti vagy kinyomtathatja. De ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Minden Pelenkátlanodj felület tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Szerzői jogvédelem alatt állnak.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A jogtulajdonos Krémer Sára követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.