EC tudástár nagyoknak • Segített Szobatisztaság

15.000 Ft
Természetes Csecsemőhigiénia (3)

Tudástár a Segített Szobatisztaság korosztálynak. Ha a gyermeked már 10-20 hó közötti totyogó, akkor ez a te tudástárad.

Jelentkezés és megrendelés: Folyamatosan
Hozzáférés és kérdezési lehetőség: 1 éven keresztül
Kérdezés: 10-20 hónapos kor között (+/- 2 hó)

Mivel minden gyermek fejlődési ritmusa és habitusa más, ezért van akinél továbbra is tisztán az EC módszerével lehet haladni, másoknál meg már hamarabb a szobatisztaság felé kell venni az az irányt. A segített szobatisztaság egy olyan másik módszertant jelent, mely az EC-t és a szobatisztaságot ötvözve tartalmazza a további lépéseket.

 • Ha a gyermeked 7-8 hó alatti, vagy 8-9 hós, de a mozgásfejlődése kényelmesebb és nincs biliszünet, akkor ez még nem a ti Tudástáratok. Az újszülött, csecsemő, kúszó-mászó babáknak való tudástárat itt találod.
 • Ha a gyermeked 8-9 hónapos, aktívan mászik, feláll, hamarosan jár, folyton biliszünet van, akkor inkább ezt a tudástárat válaszd.
 • Ha a gyermeked 20 hó feletti, akkor válaszd a szobatisztaság kurzusunkat: itt találod.
 • Ha bizonytalan vagy, hogy melyik lenne a számotokra megfelelő kurzus akkor nézd meg a Melyik kurzust válasszam? oldalt

Hozzáférés és megrendelés státusza

Jelenleg kizárólag bankkártyás fizetés van a honlapon. Ez azt jelenti, hogy fizetsz és azonnal 24 órán belül hozzáférést kapsz a Tudástárhoz.
A megrendelésed státuszát a fiókodban nézheted meg.

Amennyiben nem férsz hozzá mégsem a kurzushoz kérlek jelezd felénk.

A Tudástárakról

2017-2020 között gőzerővel dolgoztam azon, hogy minél több hasznos cikket, bejegyzést, hanganyagot és videót érhess el, hogy segíteni tudj a gyermekednek a peluson kívülre üríteni, majd végleg elhagyni azt. Induláskor ezek a cikkek és videók kerültek be ebbe a tudástárba, ahonnan számodra is rendszerezve, könnyen elérhetővé válik.
Azóta a tudástár többszörösére duzzadt. A tudástárhoz tartozó konzultációs alkalmakon elhangzott minden válaszomat leckékbe rendezve megtaláljátok itt.

A cél, hogy minden fontos információt megkapj, amire szükséged van ahhoz, hogy például értsd, miért reagál úgy gyermeked a bilire ahogy, mikor ajánld fel a bilit, vagy hogyan lehet a bilizéssel kapcsolatos problémákat, nehézségeket vagy életkori sajátosságokat megoldani, kivédeni vagy elfogadni.

Facebook csoport
Könnyebb úgy megoldani a felmerülő problémákat, megváltoztatni az eddigi szokásaitokat, ha hasonló gondolkodású és ugyanabban a cipőben járó emberek vesznek körül. Csatlakozz egy aktív közösséghez, osszátok meg egymással a tapasztalataitokat, kapj segítséget, szerezz társakat.

Szakmai válaszok
Személyre szabott szakmai segítség a tananyaghoz kapcsolódóan. A kérdezz-felelek alkalmak minimum havi 1 alkalommal, online videó beszélgetés vagy írásos kérdezz-felelek formájában történnek. Ez mindig az igények és a jelentkezők számának függvénye.

Témák
Ezen az oldalon a leckék fülön nézheted meg (második fül jobbra, kis kocka ikon), hogy jelenleg milyen témákat tartalmaz a Tudástár. Ez folyamatosan bővül a ti kérdéseitek, visszajelzéseitek alapján.

Hogyan működik?

Lehetőséged van átnézni az egész tudástárat és elolvasni, meghallgatni vagy megnézni mindazt ami téged érdekel. Erre 1 év áll rendelkezésedre. Ezután meg lehet hosszabbítani az előfizetésed, vagy amikor szükséged van rá újra igénybe tudod venni.

Kérdezz a konzultációs alkalmakon:

 • Ha még nincs benne a tudástárban amire kíváncsi vagy
 • Ha valamelyik bejegyzés nem tiszta vagy kiegészítést szeretnél
 • Ha valamilyen konkrét problémád van
 • Ha a kérdésedre nem találtad a választ a bejegyzések között Posztold nekem a kérdéseidet a tudástáron belül a megfelelő helyen.

A kérdezni alapvetően 10-20 hónapos kor között van lehetőséged. Válaszolni kicsit kibővítve, 8-22 hó között szoktam, de mivel ennek a tudástárnak a kérdezz-felelekében és Facebook csoportjában a válaszok ennek a tudástárnak az anyagára támaszkodnak, ezért 20 hó felett érdemes a következő kurzusban kérdezned: Szobatisztaság Kurzus.

Mire jó, mit tartalmaz ez a Tudástár?

Néhány példa, hogy mire használhatod a Tudástár anyagát:

 • Segítséget nyújt, hogy el tudd kezdeni, lásd jól csináljátok – e és változtatni tudj.
 • Megtudd, mit várhatsz a gyermekedtől az EC és szobatisztaság kapcsán.
 • Választ találj és felkészülhess egy közelgő életeseményre, változásra.
 • Kiderítsd, vajon rendben van – e a gyermeked jelenlegi, bilizési rutinja, körülményei vagy módja.
 • Segít rávilágítani, mi a legnagyobb probléma jelenleg, minek a megoldásával kellene kezdeni, vagy, hogy merre indulj el egyáltalán a megoldás keresése kapcsán.

Mit találsz a tudástárban?

 • Leírásokat, hanganyagokat, videókat amiket hozzád hasonló, EC és szobatisztuló anyukák kérdései alapján állítottam össze.
 • Folyamatosan bővülő tudás készletet.
 • Élő vagy írásbeli kérdezési lehetőséget.
  Hamarosan: Facebook csoport és élő, online kérdezz-felelek

Lásd a konkrét listát a LECKÉK fül alatt.

Mire nem jó, mit nem tartalmaz?

Mit NEM találsz a Tudástárban?

20 hónapos kor feletti teendőket, tanácsokat, a nagyobbaknak való szobatisztasági módszert. Ezt a Szobatisztaság Kurzusban találod.

Tuti tippeket, melyekkel varázsütésre megoldanak mindent. Titkos csoda módszereket, amiket csak itt, csak most tudsz elérni. Villámgyors, egyszerű megoldást, ami biztosan működik, teljesen mindegy, hogy mennyi idős a gyermeked, milyen a temperamentuma és mik a körülmények. Minden nehézség azonnali megoldását, és annak ígéretét, hogy már soha semmi probléma nem adódik ezzel kapcsolatban.

A tudástárban található információk, tanácsok, vélemények tájékoztató jellegűek. Nem orvosi vagy pszichológiai tanácsadás, nem helyettesítik a szakszerű orvosi kivizsgálást és kezelést. Ha bármilyen nyugtalanító panaszt vagy tünetet tapasztalsz a gyermeknél, keressétek fel a gyermekorvosotokat vagy gyermekpszichológusotokat.

Mikor válasszam inkább az egyéni konzultációt:

 • Komplex vagy régóta fennálló problémák teljes körű megoldására.
 • A módszer részeinek vagy egészének a komplett, részletes, lépésről-lépésre való átbeszélése esetén.
 • Teljes körű állapotfelmérésre, elemzés, a gyerek-szülő kapcsolat feltérképezésére, és komplex, részletes, aprólékosan kibontott, személyre szabott megoldási terv elkészítésére.

Egyéni tanácsadásra azok jelentkezhetnek akik rendelkeznek a Tudástárral. Ennek oka, hogy a Tudástár anyagának ismerete szükséges ahhoz, hogy nyelven beszéljünk. Továbbá a leckékben vagy a kérdezz-felelek alkalmakon nagy valószínűséggel eleve megkapod a választ. Ha többre van szükséged akkor arra van az egyéni tanácsadás.

Technikai Segítség és GYIK

Összeszedtük neked a fizetéssel, számlázással, belépéssel, kurzus használattal kapcsolatos gyakran ismételt kérdéseket. Itt éred el:

Course Features

 • Lectures 148
 • Quizzes 0
 • Duration 10 hét
 • Skill level 10-20 hó, totyogástól
 • Diákok 56
 • Assessments Yes

Szia Krémer Sári vagyok, két pici lány anyukája.
2017 óta oktatom és terjesztem a Természetes Csecsemőhigiéniát (EC) és az EC alapú szobatisztaság módszerét.

2019-ben mintegy 30 EC-s anyuka közreműködésével állítottam össze a Természetes Csecsemőhigiénia módszeremet.
2020-ban pedig kidolgoztam és közel 70 anyukával teszteltük a Pelenkátlanodj Segített Szobatisztasági és a Pelenkátlanodj Szobatisztasági módszert.

TÖBB INFÓ: https://pelenkatlanodj.hu/itt-kezdd/rolam/

15.000 Ft