Tudástár nagyoknak

15.000 Ft 10.000 Ft
Természetes Csecsemőhigiénia (3)

Tudástár a Segített Szobatisztaság korosztálynak. Ha a gyermeked már 10-20 hó közötti totyogó, akkor ez a te tudástárad.

Jelentkezés és megrendelés: Folyamatosan
Hozzáférés: 10 héten keresztül
Kérdezés: 9 hétig, írásban

Mivel minden gyermek fejlődési ritmusa és habitusa más, ezért van akinél továbbra is tisztán az EC módszerével lehet haladni, másoknál meg már hamarabb a szobatisztaság felé kell venni az az irányt. A segített szobatisztaság egy olyan másik módszertant jelent, mely az EC-t és a szobatisztaságot ötvözve tartalmazza a további lépéseket.

 • Ha a gyermeked 7-8 hó alatti, vagy 8-9 hós, de a mozgásfejlődése kényelmesebb és nincs biliszünet, akkor ez még nem a ti Tudástáratok. Az újszülött, csecsemő, kúszó-mászó babáknak való tudástárat itt találod.
 • Ha a gyermeked 8-9 hónapos, aktívan mászik, feláll, hamarosan jár, folyton biliszünet van, akkor inkább ezt a tudástárat válaszd.
 • Ha a gyermeked 20 hó feletti, akkor válaszd a szobatisztaság kurzusunkat: itt találod.
 • Ha bizonytalan vagy, hogy melyik lenne a számotokra megfelelő kurzus akkor nézd meg a Melyik kurzust válasszam? oldalt

Nyári kedvezmények

A Tudástár előreláthatóan májusban 10.000 Ft -> júniusban 15.000 Ft -> júliusban 19.000 Ft lesz.
A változtatás jogát fenntartjuk.

Ennek oka, hogy a tudástár egyre nő, a hozzá kapcsolódó szolgáltatások köre is egyre színesebb és a hozzáférés időtartama is hosszabb lesz.

Hozzáférés

Az alábbi táblázatban láthatod a lehetséges kezdési dátumokat. A szabad helyek száma korlátlan.
Minden hétfőn reggel adunk hozzáférést azoknak akik az előző hét folyamán rendelték meg a kurzust.

Az összeg beérkezése után:

Bekerül a neved az alábbi táblázatba és kiküldjük a számlát. Állj az egérrel a táblázatba és görgess jobbra, hogy lásd a nevedet. Ha bármilyen eltérést tapasztalsz, észrevételed kérlek itt küldd el.

Azt, hogy meddig kérdezhetsz és férsz hozzá a tananyaghoz azt az alábbi táblázatban a résztvevők oszlopokban láthatod. Adatvédelmi okokból a neveket rövidítjük.

 Táblázat értelmezése:

 • Helyek oszlopok:
  ⛔ Piros: Ez a hét van most
  ⭐ Sárga: Jövő hét, ezen a héten kaphatsz hozzáférést
  ☘️ Zöld: Jövő hét utáni hetek, ha ezekre akarsz jelentkezni akkor azt kérlek emailben jelezd felénk
  🔒 Lakat: Nem lehet jelentkezni
 • Dátumok oszlopok:
  – Kezdés: Kezdés időpontja.
  – Hozzáférés vége: Az azonos sorban található kezdési időponthoz tartozó, kurzushoz való hozzáférésed utolsó napja.
 • Résztvevők nevével a rubrikák:
  – Fehér: kérdezési időszak
  – Szürke: csak olvasás, hozzáférés utolsó hete
  – Zöld: szabad hely

Ezt a táblázatot munkanapokon, hétfő-péntek reggel “kézzel” frissítjük, nem automatikus. Ezért előfordulhat, hogy azok a helyek amiket szabadnak látsz már beteltek. A táblázatban mindig az összeg beérkezésének sorrendjében helyezünk el titeket a szabad helyekre.
Ez pénteken napközben, munkaszüneti napokon vagy hétvégén különösen igaz. Leghamarabb hétfőn reggel (vagy az első munkanapon) frissítjük a táblázatot.

A Tudástárakról

Az elmúlt években gőzerővel dolgoztam azon, hogy minél több hasznos cikket, bejegyzést, hanganyagot és videót érhess el, hogy segíteni tudj a gyermekednek a peluson kívülre üríteni, majd végleg elhagyni azt. Ezek a cikkek és videók kerültek most be egy úgynevezett tudástárba, ahonnan számodra is rendszerezve, könnyen elérhetővé válik.

A cél, hogy minden fontos információt megkapj, amire szükséged van ahhoz, hogy például értsd, miért reagál úgy gyermeked a bilire ahogy, mikor ajánld fel a bilit, vagy hogyan lehet a bilizéssel kapcsolatos problémákat, nehézségeket vagy életkori sajátosságokat megoldani, kivédeni vagy elfogadni.

Facebook csoport
Könnyebb úgy megoldani a felmerülő problémákat, megváltoztatni az eddigi szokásaitokat, ha hasonló gondolkodású és ugyanabban a cipőben járó emberek vesznek körül. Csatlakozz egy aktív közösséghez, osszátok meg egymással a tapasztalataitokat, kapj segítséget, szerezz társakat.
– Örökös tagság a Tudástárhoz való hozzáférés után is.

Szakmai válaszok
Személyre szabott szakmai segítség a tananyaghoz kapcsolódóan. Online, csoportos videó beszélgetés vagy írásos kérdezz-felelek formájában.

Témák
Ezen az oldalon a leckék fülön nézheted meg (második fül jobbra, kis kocka ikon), hogy jelenleg milyen témákat tartalmaz a Tudástár. Ez folyamatosan bővül a ti kérdéseitek, visszajelzéseitek alapján.

Hogyan működik?

Lehetőséged van átnézni az egész tudástárat és elolvasni, meghallgatni vagy megnézni mindazt ami téged érdekel. Erre 10 hét áll rendelkezésedre. Ezután meg lehet hosszabbítani az előfizetésed, vagy amikor szükséged van rá újra igénybe tudod venni.

Kérdezz a megfelelő lecke alatt:

 • Ha még nincs benne a tudástárban amire kíváncsi vagy
 • Ha valamelyik bejegyzés nem tiszta vagy kiegészítést szeretnél
 • Ha valamilyen konkrét problémád van
 • Ha a kérdésedre nem találtad a választ a bejegyzések között Posztold nekem a kérdéseidet a tudástáron belül a megfelelő helyen.

A kérdés feltevésre az első 9 héten van lehetőséged. Én egy héten belül elkészítem neked a megfelelő tudásanyagot illetve 1 héten belül fogom megválaszolni a feltett kérdésedet beérkezési sorrendben.

Mire jó, mit tartalmaz ez a Tudástár?

Néhány példa, hogy mire használhatod a Tudástár anyagát:

 • Segítséget nyújt, hogy el tudd kezdeni, lásd jól csináljátok – e és változtatni tudj.
 • Megtudd, mit várhatsz a gyermekedtől az EC és szobatisztaság kapcsán.
 • Választ találj és felkészülhess egy közelgő életeseményre, változásra.
 • Kiderítsd, vajon rendben van – e a gyermeked jelenlegi, bilizési rutinja, körülményei vagy módja.
 • Segít rávilágítani, mi a legnagyobb probléma jelenleg, minek a megoldásával kellene kezdeni, vagy, hogy merre indulj el egyáltalán a megoldás keresése kapcsán.

Mit találsz a tudástárban?

 • Leírásokat, hanganyagokat, videókat amiket hozzád hasonló, EC és szobatisztuló anyukák kérdései alapján állítottam össze.
 • Folyamatosan bővülő tudás készletet.
 • Élő vagy írásbeli kérdezési lehetőséget.
  Hamarosan: Facebook csoport és élő, online kérdezz-felelek

Lásd a konkrét listát a CURRICULUM/LECKÉK fül alatt.

Mire nem jó, mit nem tartalmaz?

Mit NEM találsz a Tudástárban?

Tuti tippeket, melyekkel varázsütésre megoldanak mindent. Titkos csoda módszereket, amiket csak itt, csak most tudsz elérni. Villámgyors, egyszerű megoldást, ami biztosan működik, teljesen mindegy, hogy mennyi idős a gyermeked, milyen a temperamentuma és mik a körülmények. Minden nehézség azonnali megoldását, és annak ígéretét, hogy már soha semmi probléma nem adódik ezzel kapcsolatban.

A tudástárban található információk, tanácsok, vélemények tájékoztató jellegűek. Nem orvosi vagy pszichológiai tanácsadás, nem helyettesítik a szakszerű orvosi kivizsgálást és kezelést. Ha bármilyen nyugtalanító panaszt vagy tünetet tapasztalsz a gyermeknél, keressétek fel a gyermekorvosotokat vagy gyermekpszichológusotokat.

Mikor válasszam inkább az egyéni konzultációt:

 • Komplex vagy régóta fennálló problémák teljes körű megoldására.
 • A módszer részeinek vagy egészének a komplett, részletes, lépésről-lépésre való átbeszélése esetén.
 • Teljes körű állapotfelmérésre, elemzés, a gyerek-szülő kapcsolat feltérképezésére, és komplex, részletes, aprólékosan kibontott, személyre szabott megoldási terv elkészítésére.

Ha egyéni tanácsadást szeretnél, akkor itt tudsz érdeklődni: info@pelenkatlanodj.hu

Sajnos jelenleg – a járványügyi helyzet miatt – nincs lehetőség online konzultációra. De itt a tudástárban tudsz kérdezni és személyre szabott választ adok neked.

Technikai Segítség és GYIK

Összeszedtük neked a fizetéssel, számlázással, belépéssel, kurzus használattal kapcsolatos gyakran ismételt kérdéseket. Itt éred el:

Course Features

 • Lectures 104
 • Quizzes 0
 • Duration 10 hét
 • Skill level 10-20 hó, totyogástól
 • Diákok 37
 • Assessments Yes

Szia Krémer Sári vagyok, két pici lány anyukája.
2017 óta oktatom és terjesztem a Természetes Csecsemőhigiéniát (EC) és az EC alapú szobatisztaság módszerét.

2019-ben mintegy 30 EC-s anyuka közreműködésével állítottam össze a Természetes Csecsemőhigiénia módszeremet.
2020-ban pedig kidolgoztam és közel 70 anyukával teszteltük a Pelenkátlanodj Segített Szobatisztasági és a Pelenkátlanodj Szobatisztasági módszert.

TÖBB INFÓ: https://pelenkatlanodj.hu/itt-kezdd/rolam/

15.000 Ft 10.000 Ft