Tudástár nagyoknak – 4 hetes előfizetés

5.000 Ft
Tudástár 10-20 hó

Jelentkezés és megrendelés: folyamatosan
Hozzáférés: 4 héten keresztül
Kérdezés: az első 3 héten keresztül

Az alábbi táblázatban láthatod a lehetséges kezdési dátumokat és a szabad férőhelyek helyek számát.

 • Egyszerre maximum 5 fő tud részt venni.
 • Ha már megvan az 5 fő az adott hétre, akkor megrendelés és fizetés után a legközelebbi üres helyet tudod betölteni. Beengedés az összeg beérkezésének sorrendjében, minden hétfőn.
 • A Tudástár bármikor újra megrendelhető. Így meg tudod hosszabbítani, vagy amikor szükséged van rá, újra igénybe tudod venni.

Azt, hogy melyik csoportba kerültél a befizetést követően illetve, hogy meddig kérdezhetsz és férsz hozzá a tananyaghoz azt az alábbi táblázatban a résztvevők oszlopokban láthatod.

Résztvevők rubrikákban a színmagyarázat:

 • Fehér: kérdezési időszak
 • Szürke: csak olvasás, hozzáférés utolsó hete
 • Zöld: szabad hely Adatvédelmi okokból a neveket rövidítjük.

Állj az egérrel a táblázatba és görgess lefelé, hogy lásd a szabad helyeket és görgess jobbra, hogy lásd a nevedet. Ha bármilyen eltérést tapasztalsz, észrevételed kérlek itt küldd el.

A Tudástárakról

Az elmúlt években gőzerővel dolgoztam azon, hogy minél több hasznos cikket, bejegyzést, hanganyagot és videót érhess el, hogy segíteni tudj a gyermekednek a peluson kívülre üríteni, majd végleg elhagyni azt. Ezek a cikkek és videók kerültek most be egy úgynevezett tudástárba, ahonnan számodra is rendszerezve, könnyen elérhetővé válik.

A cél, hogy minden fontos információt megkapj, amire szükséged van ahhoz, hogy például értsd, miért reagál úgy gyermeked a bilire ahogy, mikor ajánld fel a bilit, vagy hogyan lehet a bilizéssel kapcsolatos problémákat, nehézségeket vagy életkori sajátosságokat megoldani, kivédeni vagy elfogadni.

Ha nem találod a választ a tudástár már kész bejegyzései között, akkor tedd fel a kérdésed és elkészítem neked azt a részt. Így a tartalom hetente bővül a te igényeid szerint, illetve a többi előfizető által feltett kérdések alapján is.

Kiknek?

Ez a tudástár most kifejezetten a Segített Szobatisztaság korosztálynak szól. Ez olyan 10-20 hó között van, de mivel minden gyermek fejlődési ritmusa és habitusa más, ezért van akinél továbbra is tisztán az EC módszerével lehet haladni, másoknál meg már hamarabb a szobatisztaság felé kell venni az az irányt. A segített szobatisztaság egy olyan másik módszertant jelent, mely az EC-t és a szobatisztaságot ötvözve tartalmazza a további lépéseket.

 • Ha a gyermeked már 10-20 hó közötti totyogó akkor ez a te tudástárad.
 • Ha a gyermeked 20 hó feletti, akkor is használhatod ezt a tudástárat (hiszen jelenleg nektek még nincs kész a korosztálynak megfelelő Tudástár, és sok mindent hasonlóan kell csinálni mint a 10-20 hónapos korosztállyal).
 • Ha a gyermeked 10 hó alatti akkor ez még nem a ti Tudástáratok. Az újszülött, csecsemő, kúszó-mászó babáknak való tudástárat itt találod.

Hogyan működik?

Lehetőséged van átnézni az egész tudástárat és elolvasni, meghallgatni vagy megnézni mindazt ami téged érdekel. Erre 4 hét áll rendelkezésedre. Ezután meg lehet hosszabbítani az előfizetésed, vagy amikor szükséged van rá újra igénybe tudod venni.

Kérdezz a megfelelő lecke alatt:

 • Ha még nincs benne a tudástárban amire kíváncsi vagy
 • Ha valamelyik bejegyzés nem tiszta vagy kiegészítést szeretnél
 • Ha valamilyen konkrét problémád van
 • Ha a kérdésedre nem találtad a választ a bejegyzések között Posztold nekem a kérdéseidet a tudástáron belül a megfelelő helyen.

A kérdés feltevésre az első 3 héten van lehetőséged. Én egy héten belül elkészítem neked a megfelelő tudásanyagot illetve 1 héten belül fogom megválaszolni a feltett kérdésedet beérkezési sorrendben.

Mire jó, mit tartalmaz ez a Tudástár?

Néhány példa, hogy mire használhatod a Tudástár anyagát:

 • Segítséget nyújt, hogy el tudd kezdeni, lásd jól csináljátok – e és változtatni tudj.
 • Megtudd, mit várhatsz a gyermekedtől az EC és szobatisztaság kapcsán.
 • Választ találj és felkészülhess egy közelgő életeseményre, változásra.
 • Kiderítsd, vajon rendben van – e a gyermeked jelenlegi, bilizési rutinja, körülményei vagy módja.
 • Segít rávilágítani, mi a legnagyobb probléma jelenleg, minek a megoldásával kellene kezdeni, vagy, hogy merre indulj el egyáltalán a megoldás keresése kapcsán.

Mit találsz a tudástárban?

 • Leírásokat, hanganyagokat, videókat amiket hozzád hasonló, EC és szobatisztuló anyukák kérdései alapján állítottam össze.
 • Folyamatosan bővülő tudás készletet.
 • Kérdezési lehetőséget és a te kérdésed alapján elkészített tudás anyagot.

Lásd a konkrét listát a CURRICULUM/TARTALOM fül alatt.

Mire nem jó, mit nem tartalmaz?

Mit NEM találsz a Tudástárban?

Tuti tippeket, melyekkel varázsütésre megoldanak mindent. Titkos csoda módszereket, amiket csak itt, csak most tudsz elérni. Villámgyors, egyszerű megoldást, ami biztosan működik, teljesen mindegy, hogy mennyi idős a gyermeked, milyen a temperamentuma és mik a körülmények. Minden nehézség azonnali megoldását, és annak ígéretét, hogy már soha semmi probléma nem adódik ezzel kapcsolatban.

A tudástárban található információk, tanácsok, vélemények tájékoztató jellegűek. Nem orvosi vagy pszichológiai tanácsadás, nem helyettesítik a szakszerű orvosi kivizsgálást és kezelést. Ha bármilyen nyugtalanító panaszt vagy tünetet tapasztalsz a gyermeknél, keressétek fel a gyermekorvosotokat vagy gyermekpszichológusotokat.

Mikor válasszam inkább a személyes (videós) konzultációt:

 • Komplex vagy régóta fennálló problémák teljes körű megoldására.
 • A módszer részeinek vagy egészének a komplett, részletes, lépésről-lépésre való átbeszélése esetén.
 • Teljes körű állapotfelmérésre, elemzés, a gyerek-szülő kapcsolat feltérképezésére, és komplex, részletes, aprólékosan kibontott, személyreszabott megoldási terv elkészítésére.

Ha személyes videó tanácsadást szeretnél, akkor itt tudsz időpontot foglalni:

GYIK

Hogyan zajlik pontosan a megrendelés és a fizetés?

Ha úgy döntöttél, hogy belépsz a Tudástárba, akkor az ezen az oldalon található ADD CART/MEGVÁSÁROLOM gombra klikkelve átkerülsz a megrendelő oldalra, ahol meg tudod adni a személyes adataidat, majd elküldeni a megrendelést. Az adatok megadása és a megrendelő gomb megnyomása után kapsz egy visszaigazoló emailt, amiben benne vannak az utalásra vonatkozó információk is.

Sikeres, beérkezett fizetést követően megküldjük részedre a számlát és bekerül a neved rövidítése a fenti táblázatba, ahol láthatod mettől-meddig tudsz hozzáférni a Tudástárhoz és meddig van lehetőséged kérdezni.

Ezt követően a fentebb megadott “hozzáférés kezdete” időpontban beengedésre kerülsz a Tudástárba, és ezzel egyidejűleg fogsz kapni egy üdvözlő e-mailt is.

Amennyiben egy héten belül nem érkezik meg a számlánkra az összeg a megrendelésed töröljük.

Hogyan férek hozzá a tudástárhoz?

Az átutalás és bejelentkezés (jobb felső sarok) után a fiókodban találod az általad megvásárolt termékeket. Kattints a Tudástárra, majd (itt ezen az oldalon) a CURRICULUM/TARTALOM fülre kattintva válaszd ki azt a tudás anyagot (leckét avagy bejegyzést), amit el szeretnél olvasni.

Mi a teendő, ha nem kapsz e-mailt?

A megrendelés kapcsán az általad megadott e-mail címre próbálja meg kiküldeni a leveleket a rendszer. A különböző levelező rendszerek különböző biztonsági beállításokkal próbálják kiszűrni a kéretlen leveleket. A gmail rendszerében gyakran a promóciók fül alá vagy a spam mappába kerülnek az általunk küldött válaszlevelek. A hotmail vagy az outlook rendszerei gyakran automatikusan visszadobják a levelünket. A céges e-mail címekre érkező levelek pedig a vállalat levelező rendszerének beállításai alapján kerülnek valamilyen mappába. Így előfordul, hogy a jól megadott e-mail címre sem érkezik meg a válaszlevél.

Első körben amit tehetsz, hogy a levelező rendszered keresőjébe beírod, hogy “pelenkátlanodj”. Vélhetőleg úgy automatikusan feldobja a rendszer. Ha esetleg elgépelted az e-mail címed, vagy valamilyen más okból nem érkeznek meg a leveleink, akkor kérlek írj a pelenkatlanodj kukac gmail pont com e-mail címre.

Hol találom a számlámat?

A számlát az általad megadott e-mail címre küldtük ki. A következőkre tudsz rákeresni, ha nem találod egyből a leveleid között: Krémer Sára (számlakiállító neve), Billingó (ez a számlázórendszer, amiről kiküldésre kerül), Tudástár (ez az, amiről a számla szól).

+ lásd a “Mi a teendő, ha nem kapsz e-mailt?” GYIK-ot.

Course Features

 • Lectures 54
 • Quizzes 0
 • Duration 4 hét
 • Skill level 10-20 hó, totyogástól
 • Students 11
 • Assessments Yes

Students List

5.000 Ft