Pelenkátlanodj Szabad Popós Cicanadrág

Hidegben is szuper, gyors öltözést és könnyű hozzáférést biztosít a nyitott popójú nadrág. Az ülepe nyitott, így ideális EC-hez, szobatisztuláshoz is és pelenkázáshoz is.

Fiús, lányos és uniszex színekben is van. Lehet csónakos pelussal vagy pucér popóval is használni.

6490 Ft / db

18.490 Ft / 3 db*

*: A három darabra vonatkozó ár akkor érvényes, ha 3 ugyanakkora méretű nadrágról van szó. Színben lehet különböző. – Ez a kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.

Szeretnéd? 🙂 Katt ide és rendeld meg az alábbi Google űrlapon keresztül:

← A képen látható gyerek 18 hós, 11,5 kg és 83 cm. Az EC nadrág mérete L (és a színben hozzá illő, külön megvásárolható Minori csónakos pelus is L-es).

(Előfordulhat, hogy a képek nem színhelyesek a különböző képernyők eltérő színmegjelenítése miatt. )

Az alábbi színekben kapható:

  • 2020 kollekció: Világos türkizkék, Rózsaszín, Világos szürke.
  • 2021 kollekció: Smaragdzöld, Málna sorbet, Napsárga, Királykék

Információk

Termékeinket Magyarországon készítjük és minden elemét itthonról szerezzük be.

Ez a termék a Pelenkátlanodj alapítójának, Krémer Sárának az ötlete, dizájnja alapján készült. A terméket több mint egy éven keresztül tesztelte és tökéletesítette – saját és ismerősei gyerekeivel.

Minden korosztály számára működik. Csecsemőknél és kúszó-mászó babákkal pelussal, totyogókkal és éppen szobatisztuló gyerekeknél pucér popóval, a már (majdnem) szobatiszta gyerekeknél akár bugyival a legpraktikusabb.

Hogyan is működik a gyakorlatban?

A Pelenkátlanodj Szabad Popós Cicanaci elsősorban csónakos pelenkákkal kompatibilis (ajánlom a Minori pelusokat, ott színben találsz ugyanolyat mint a nadrág). Pelusos baba esetén a pelenka a nadrágon kívülre kell menjen. Totyogónál rá lehet húzni kívülre akár leszoktató bugyit vagy bugyit is.

Ha a gyermekednek bilire kell mennie akkor egész egyszerűen csak eltávolítjátok az útból a pelust/bugyit és már el is végezheti a dolgát a megfelelő helyre.

Másfajta mosipelus rendszerrel is kompatibilis nem csak csónakossal?

Ez a nadrág elsősorban csónakos pelenkára van kialakítva. A pelus ugyanis kívülre megy és a csónakot pont be lehet igazítani a lyukba. Így nem ázik szét a gatya (maximum a pereme) ha tévesztés van. Csónak nélkül (pl.: sima külsőnél) közvetlenül a betéttel érintkezne a nadrág és nagy valószínűséggel nedves lenne ha a gyermeked bepisil.

Ennek a modellnek a bemutatása a színben hozzá illő Minori csónakos pelussal.

Lentebb találsz videót a nadrágról használat közben. Csecsemőről és totyogóról is.
Ezen a videón látható gyerek egy 18 hónapos totyogó, ezt a nadrágot mi már pelus nélkül használjuk. Így lehetősége van, hogy magától odamenjen és ráüljön a bilire. Lásd egy késöbbi videón.

EC gatya használata és előnyei

Rendeld meg itt:

  •  A Pelenkátlanodj saját márkás EC nadrágot a Minori gyártja. Magyarországon varrt termék.
  • Jelenleg technikai okokból a Minori fog neked számlát adni róla és ő is fogja kiküldeni a csomagot. Kérlek, hogy a rendeléseddel, szállítással kapcsolatban őt keresd.
  • Külföldre is szállítunk 😉