Barion Pixel

Pelenkátlanodj Szabad Popós Cicanadrág

Hidegben is szuper, gyors öltözést és könnyű hozzáférést biztosít a nyitott popójú nadrág. Az ülepe nyitott, így ideális EC-hez, szobatisztuláshoz is és pelenkázáshoz is.

Fiús, lányos és uniszex színekben is van. Lehet csónakos pelussal vagy pucér popóval is használni.

7.490 Ft / db

21.390 Ft / 3 db*

*: A három darabra vonatkozó ár akkor érvényes, ha 3 ugyanakkora méretű nadrágról van szó. Színben lehet különböző. – Ez a három darabra vonatkozó kedvezmény más kedvezményekkel, kuponokkal nem összevonható.

Szeretnéd? 🙂 Katt ide és rendeld meg az alábbi Google űrlapon keresztül:

← A képen látható gyerek 18 hós, 11,5 kg és 83 cm. Az EC nadrág mérete L (és a színben hozzá illő, külön megvásárolható Minori csónakos pelus is L-es).

Tartalom:

Információk
Színek, méretek, anyaga és mosási útmutató

Hogyan működik a gyakorlatban
Milyen pelussal kompatibilis?, Hogyan adom rá?

EC gatya használata és előnyei
Csecsemővel, Kúszó-mászó babával,​ Totyogóval

Megrendelőlap

Információk

Termékeinket Magyarországon készítjük és minden elemét itthonról szerezzük be.

Ez a termék a Pelenkátlanodj alapítójának, Krémer Sárának az ötlete, dizájnja alapján készült. A terméket több mint egy éven keresztül tesztelte és tökéletesítette – saját és ismerősei gyerekeivel.

Minden korosztály számára működik. Csecsemőknél és kúszó-mászó babákkal pelussal, totyogókkal és éppen szobatisztuló gyerekeknél pucér popóval, a már (majdnem) szobatiszta gyerekeknél akár bugyival a legpraktikusabb.

Hogyan is működik a gyakorlatban?

A Pelenkátlanodj Szabad Popós Cicanaci elsősorban csónakos pelenkákkal kompatibilis (ajánlom a Minori pelusokat, ott színben találsz ugyanolyat mint a nadrág). Pelusos baba esetén a pelenka a nadrágon kívülre kell menjen. Totyogónál rá lehet húzni kívülre akár leszoktató bugyit vagy bugyit is.

Ha a gyermekednek bilire kell mennie akkor egész egyszerűen csak eltávolítjátok az útból a pelust/bugyit és már el is végezheti a dolgát a megfelelő helyre.

Másfajta mosipelus rendszerrel is kompatibilis nem csak csónakossal?

Ez a nadrág elsősorban csónakos pelenkára van kialakítva. A pelus ugyanis kívülre megy és a csónakot pont be lehet igazítani a lyukba. Így nem ázik szét a gatya (maximum a pereme) ha tévesztés van. Csónak nélkül (pl.: sima külsőnél) közvetlenül a betéttel érintkezne a nadrág és nagy valószínűséggel nedves lenne ha a gyermeked bepisil.

Hogyan adjam rá, hogy ne lógjon ki belőle semmilye?

  1. A nadrágot fel kell húzni egészen a hónaljáig (ha a méret határ alján van) és azután ráadni a pelenkát.
  2. Ezután add rá a pelust.
  3. Pelusozás közben lecsúszhat a gatya, úgyhogy húzd fel újra a hóljáig (vagy ameddig kényelmes még neki).
  4. Ezután igazgasd el a pelenkát, hogy a csónak a lyukban legyen.
  5. Végül pedig igazítsd el a nadrágot a ‘lyuk’ vagyis a pelenka körül, hogy mindenhol fedje a combját ahol nincs pelus.

Ha nyújtva van a teste (áll, fekszik) és a lábai nincsenek felhúzva akkor így nem szabad, hogy kilógjon. Ha terpeszt, ül, guggol akkor van rá esély, hogy egy picit nagyobb rés van a pelus és a gatya között.

“Sok gyakorlás után sikerült jól feladnom az EC nacit a gyerekre és már tényleg csak akkor lóg ki ha terpeszt, teljesen máshogy néz ki mint mielőtt ezt olvastam. Ez most nagyon bejött.”
Csenge

Ennek a modellnek a bemutatása a színben hozzá illő Minori csónakos pelussal.

Lentebb találsz videót a nadrágról használat közben. Csecsemőről és totyogóról is.
Ezen a videón látható gyerek egy 18 hónapos totyogó, ezt a nadrágot mi már pelus nélkül használjuk. Így lehetősége van, hogy magától odamenjen és ráüljön a bilire. Lásd egy késöbbi videón.

EC gatya használata és előnyei

Rendeld meg itt:

  •  A Pelenkátlanodj saját márkás EC nadrágot a Minori gyártja. Magyarországon varrt termék.
  • Jelenleg technikai okokból a Minori fog neked számlát adni róla és ő is fogja kiküldeni a csomagot. Kérlek, hogy a rendeléseddel, szállítással kapcsolatban őt keresd.
  • Külföldre is szállítunk 😉
  • Megrendelés után 3 munkanapon belül érkezik a díjbekérőd is. A kifizetéstől számított 4-10 munkanapon belül küldjük az általad rendelt termék(ek)et.