Pelenkátlanodj Szabad Popós Cicanadrág

Hidegben is szuper, gyors öltözést és könnyű hozzáférést biztosít a nyitott popójú nadrág. Az ülepe nyitott, így ideális EC-hez, szobatisztuláshoz is és pelenkázáshoz is.

Fiús, lányos és uniszex színekben is van. Lehet csónakos pelussal vagy pucér popóval is használni.

6490 Ft / db

+ postaköltség

Szeretnéd? 🙂 Katt ide és rendeld meg az alábbi Google űrlapon keresztül:

← A képen látható gyerek 18 hós, 11,5 kg és 83 cm. Az EC nadrág mérete L (és hozzá tartozó, külön megvásárolható Minori csónakos pelus is L-es).

Információk

  • Ez a termék a Pelenkátlanodj alapítójának, Krémer Sárának az ötlete, dizájnja alapján készült. A terméket saját gyermekeivel több mint egy éven keresztül tesztelte és tökéletesítette. 
  • A Pelenkátlanodj saját márkás EC nadrágot a Minori gyártja. Magyarországon varrt termék.

Minden korosztály számára működik. Csecsemőknél és kúszó-mászó babákkal pelussal, totyogókkal és éppen szobatisztuló gyerekeknél pucér popóval, a már (majdnem) szobatiszta gyerekeknél akár bugyival a legpraktikusabb.

Az OEKO-TEX Standard tanúsítvánnyal rendelkező pamut. Különlegesen puha, rugalmas pamut jersey, amit minden baba szívesen visel.

Színek

Fiús, lányos és uniszex színekben:
Türkiz, rózsaszín és világos szürke.

Lásd a képeket fentebb

Anyaga

Stretch pamut (95% pamut 5% Lycra), közepes vastagságú (210 g/m2) nyúlékony kötött anyag.

Méretek

S: 3-6 kg
M: 6-9 kg
L: 9-12 kg
XL: 12-16 kg

Hogyan is működik a gyakorlatban?

A Pelenkátlanodj Szabad Popós Cicanaci elsősorban csónakos pelenkákkal kompatibilis (ajánlom a Minori pelusokat, ott színben találsz ugyanolyat mint a nadrág). Pelusos baba esetén a pelenka a nadrágon kívülre kell menjen. Totyogónál rá lehet húzni kívülre akár leszoktató bugyit vagy bugyit is.

Ha a gyermekednek bilire kell mennie akkor egész egyszerűen csak eltávolítjátok az útból a pelust/bugyit és már el is végezheti a dolgát a megfelelő helyre.

Ennek a modellnek a bemutatása a hozzávaló Minori pelussal.

Lentebb találsz videót a nadrágról használat közben. Csecsemőről és totyogóról is.
Ezen a videón látható gyerek egy 18 hónapos totyogó, ezt a nadrágot mi már pelus nélkül használjuk. Így lehetősége van, hogy magától odamenjen és ráüljön a bilire. Lásd egy késöbbi videón.

EC gatya használata és előnyei csecsemővel

Ez egy másik, korábbi típusú lyukas popós nadrág pelussal (azóta már sokat fejlesztettünk rajta), de a használat ugyanaz. Látszik, hogy az egész folyamat mennyivel egyszerűbb, gyorsabb így. Sok csecsemő nem szeret öltözni, ebben a nadrágban egyetlen mozdulattal szabaddá teheted a popóját és aztán pikk-pakk fel is öltöztetheted. Megnyugodhatsz, hogy nem fázik, bilizés közben pedig melegen tartja az EC nadrág.

EC gatya használata és előnyei kúszó-mászó babával

Az egész folyamat gyorsabb és konfliktusmentesebb így. Sok kúszó-mászó baba folyamatosan csak menne és küzdelem az öltözködés (és pelus le-felvétel). Ebben a nadrágban egyetlen mozdulattal szabaddá teheted a popóját és aztán pikk-pakk fel is öltöztetheted. Ráadásul bilizés közben melegen tartja az EC nadrág.

EC gatya használata és előnyei totyogóval

Önálló bilizés ebben a típusú lyukas popós nadrágban. Ő itt 18 hónapos, látszik, hogy az egész folyamat mennyivel egyszerűbb, gördülékenyebb így. Sok totyogó nem szereti ha te teszed a bilire, vagy ha megmondod neki mit csináljon, de magától szívesen ráül és elvégzi a dolgát 🙂 Ráadásul így nincs ingere totálisan levenni mindent alulról, bilizés közben pedig melegen tartja az EC nadrág.

Rendeld meg itt:

  • Jelenleg technikai okokból jelenleg a Minori fog neked számlát adni róla és ő is fogja kiküldeni a csomagot. Kérlek, hogy a rendeléseddel, szállítással kapcsolatban őt keresd.
  • Külföldre is szállítunk 😉