Barion Pixel

Sokszor a gyerekeknél másként működik a bilizés/vécézés ha nem veled van, és gyakran történik visszaesés ovi vagy bölcsi kezdéskor. Erre fel lehet készülni, és meg lehet támogatni – azt aki a gyermekre vigyáz és a gyermeket is – ha mégis visszaesés történik! Ebben a kurzusban ezeket a kipróbált és működő megoldásokat tudhatod meg.

A kurzus számokban:

 • Ezt a kurzust a szobatisztasági módszerem 60 családdal való tesztelése közben alakítottam ki, működik! 
 • A kurzus anyagán 4 szakember dolgozott:
  Krémer Sára a Pelenkátlanodj alapítója + A tesztelésben és a kurzus véglegesítésében óvodapedagógus és két gyermekpszichológus is részt vett, átnézte, jóváhagyta.
 • Az előadással és a kérdezz-felelek részekkel együtt közel 30 leckét tartalmaz, hogy mindenre választ találj.
 • Azóta közel 600 család vett részt és oldotta meg a problémáját a kurzus segítségével.

1 ÉVES TÁMOGATÓI PROGRAM:
Ez a kurzus a Full extra szobatisztaság előfizetés része.
🎓 12 tudástár 📶 Lépésről-lépésre módszer 💬 Közösség
A részleteket ITT találod a csomagokról.

39.980 Ft

Az ár 27% áfát tartalmaz.

ÖNMAGÁBAN:
Ha mégis külön szeretnéd megvásárolni ezt a kurzust, akkor: Katt a “Kosárba” gombra.
⏰ 1 éves hozzáférés a kurzus tartalmához

24.980 Ft

Az ár 27% áfát tartalmaz.

Mire jó ez a kurzus?

 • másként működik vagy nem működik a bilizés ha más vigyáz rá
 • balesetek történnek az oviban-bölcsiben (pedig otthon már működött)
 • mással vagy az intézményben visszatartja a pisit, kakit
 • aki vigyáz rá az nem tudja hogyan segítsen, vagy nem hatékony
 • te mindent legjobb tudásod szerint csinálsz, de mégsem juttok egyről a kettőre

Megértem ha nehéznek érzed a helyzetet, én is jártam ebben a cipőben… és tudom az okokat és a megoldást is ? Mi sem maradtunk úgy, ti is meg tudjátok csinálni! Túl tudtok lendülni ezen!

Képzeld el, hogy:

 • gördülékenyen együttműködtök a bilizéssel kapcsolatosan azzal aki vigyáz rá
 • sínre kerültök és a cél felé haladtok akkor is, ha te nem vagy ott mellette, hogy segíts neki a bilizésben
 • meg tudjátok lépni a következő lépcsőfokot

Ezzel a kurzussal lehetséges!

Egy órás előadás + Kérdezz-felelek leckék

 1. Elmondom mikor és miért fordul elő, hogy máshol-mással másként működik a bilizés, hogy be tudd azonosítani mi történik veletek.
 2. Azután megmutatom, hogy hogyan készüljetek fel
 3. Ha már benne vagytok, akkor min és hogyan változtass és hogyan és miről beszélj a gondozókkal, hogy működjön a dolog
 4. Végül megnézheted a tipikus kérdésekre, konkrét esetekre a válaszaimat.

Tuti tippeket, melyekkel varázsütésre megoldanak mindent. Titkos csoda módszereket, amiket csak itt, csak most tudsz elérni. Villámgyors, egyszerű megoldást, ami biztosan működik, teljesen mindegy, hogy mennyi idős a gyermeked, milyen a temperamentuma és mik a körülmények. Minden nehézség azonnali megoldását, és annak ígéretét, hogy már soha semmi probléma nem adódik ezzel kapcsolatban.

A kurzusban található információk, tanácsok, vélemények tájékoztató jellegűek. Nem orvosi vagy pszichológiai tanácsadás, nem helyettesítik a szakszerű orvosi kivizsgálást és kezelést. Ha bármilyen nyugtalanító panaszt vagy tünetet tapasztalsz a gyermeknél, keressétek fel a gyermekorvosotokat vagy gyermekpszichológusotokat.

Továbbá az alábbi témákat más kurzusokban találod:

 • Hogyan kell kezdeni, gyakorolni és elérni a Szobatisztaságot (20-36+ hó) vagy segített szobatisztaságot (10-20 hó) —> Ezt a Szobatisztaság előfizetésben találod
 • Hogyan kell kezdeni, gyakorolni, befejezni a nappali és éjszakai ágytisztaságot —> Ezt a Ágytisztaság 1×1 kurzusban találod
 • Ha otthon már szobatiszta, akkor hogyan érd el lépésről-lépésre a pelus és balesetmentességet házon kívül —> Ezt a Házon kívül pelus nélkül kurzusban találod
 • Mi a teendő ellenállás, sírás, dac, szorongás esetén. Vagy ha a gyermek karakteréből, életkorából, külső körülmények változásából (tesó, ovi-bölcsi, költözés, stb.), fejlődésből (mozgás, fogzás, mentális, stb.) adódóan van benne ellenállás, elutasítás. —> Ezt a Ellenállás Feloldása kurzusban találod
 • Mit tegyél ha a gyereked máshol (pl. ovi, bölcsi, nagyi, stb.) vizel ágyba, áll ellen, nem szobatiszta —> Ezt a ‘Bölcsi, ovi, más vigyáz rá’ kurzusban találod
 • Mit tegyél ha a gyermeked széklet vagy vizelet visszatartással küzd. Mit tegyél ha a gyermeked visszakéri a pelenkát vagy megvárja amíg pl. alváshoz visszaadod rá. —> Ezt a Visszatartás kurzusban találod

Ezeket a kurzusok mind benne vannak a Full extra Szobatisztaság előfizetésben, vagy önállóan megvehető itt: Összes kurzus (Van amelyik kurzus csak időközönként elérhető. Ha pont arra vágysz kérlek írj nekem.)

Ez a kurzus kizárólag a visszatartás témakörét dolgozza fel. Ez egy ‘dobozos’ termék, önállóan dolgozod fel.

A szobatisztaság előfizetésben megtanulhatod, hogy hogyan tanítsd a gyermekedet a szobatisztaságra lépésről lépésre. Otthon és kimenőkön. Továbbá minden ehhez kapcsolódó témát is (Milyen eszközöket használj, hogyan motiváld, mikor ajánld fel a bilit, stb.) + A közösségi felületen az anyukák, gyermekpszichológus és a moderátorok is segítségedre vannak.

KATT IDE A SZOBATISZTASÁG ELŐFIZETÉSHEZ

Rólam

Krémer Sári vagyok, két pici lány anyukája. Szülőknek segítek, hogy jobban megértsék a gyermeküket és csapatként tudjanak együttműködni, annak érdekében, hogy akár újszülött kortól függetlenedni tudjanak a pelenkától és aztán végül teljesen el tudják hagyni azt.

2017 óta oktatom és terjesztem a Természetes Csecsemőhigiéniát (EC), segített szobatisztaságot és a szobatisztaságot. 2020-ban kidolgoztam és teszteltem a Pelenkátlanodj módszertant. 2021 óta a Semmelweis Egyetemen tanítok az EC-ről a leendő szakembereknek.

Ahol már találkozhattunk: