Barion Pixel

Itt kezdd

Az EC (Elimination Communication), magyarul Természetes Csecsemőhigiénia az ürítésre való válaszkész reakció. Célja a baba igiénikusan tartása, de hosszútávú eredménye a szobatisztaság.

A Természetes Csecsemőhigiénia és a szobatisztaságra tanító technikák keresztezése. A Gyengéd Szobatisztaság átdolgozott változatához 2020 nyarán teszt-anyukat keresünk. A módszerről:

Egyetlen oldalra összegyűjtve a legfontosabbak, amit a könnyű kezdéshez tudni érdemes. Ez egy jelszóval védett tartalom. A jelszót a Bevezető Előadásokon szerezheted meg.
Kíváncsi vagy ki vagyok? 🙂 Olvasd el az Első találkozásaim az EC-vel posztot. A Rólam oldalon pedig tudd meg, hogy mi hogyan kezdtünk EC-zni, miért tanítok, merre találsz meg, mi az eredeti szakmám.
2020 májusától lehetőségetek lesz tesztelőként csatlakozni az EC Alapú Szobatisztaság tanfolyamhoz. 2021 júniusától megvásárolhatóvá válik a tanfolyam, továbbá EC témakörökben is várható hamarosan.
Belekezdenél, de kérdéseid vannak? Tedd fel a megfelelő EC csoportban: Csecsemőhigiénia, 0-14 hó ► Szobatisztaság, 15+ hó ► A Facebook oldalon megtaláltok minden aktualitást, eseményt.