Barion Pixel

Hulladékmetes pelenkázás • Beszélgetés a Zöldövezet Társulással

A Zöldövezet és a Pelenkátlanodj beszélgetése ‘Hogyan pelenkázzunk hulladékmentesen?’ címmel.
Témáink: mosható pelenka, EC/természetes csecsemőhigiénia, babaápolás pelus nélkül, pelusozás környezettudatosan, Segített szobatisztaság és Szobatisztasági módszer. ?

Akik beszélgetnek:
?‍♀️ Csobay Kriszta, a Zöldövezet Társulás elnöke és a Zöldmama tanfolyam előadója, 2,5 gyermekes édesanya és
?‍♀️ Krémer Sári a Pelenkátlanodj.hu vezetője, a természetes csecsemőhigiénia (Elimination Communication) módszer és a segített szobatisztaság hazai meghonosítója, 2 gyermekes édesanya beszélget a hulladékmentes pelenkázásról. ?
Visszanézhető videós felvételünket ajánljuk várandósoknak, kisbabásoknak akik szeretnének egyszerűen, egészségesen, gazdaságosan és környezettudatosan pelusozni. ??

Hulladékmentes pelenkázás beszélgetés 1. rész

Az első rész tartalmából: Mosható pelenka környezeti és egészségügyi hatásai, EC (elimination communication) kezdése, babák jelzése ürítéskor, hasfájósság és sírási időszak csökkentése, statisztikák az EC kapcsán, igény szerinti pelenkázás kellékek, mosható pelenka és EC éjszaka, éjszakai mosható pelenkázás.

Hulladékmentes pelenkázás beszélgetés 2. rész

A második rész tartalmából: Mosható pelenka és EC (elimination communication) eszközök, kellékek, javaslatok. Mosható pelenka és EC utazáskor, információk, segédanyagok.

További információ:
Pelenkátlanodj: www.pelenkatlanodj.hu
Zöldövezet: www.zoldovezet.info/okotipego

Születéstől a teljes szobatisztulásig.
A módszer

Ingyenes, élő, visszanézhető WEBINÁRIUM
EC és szobatisztaság témában

Lyukas popós nadrág és Leszoktató bugyi.
Ruházat