Barion Pixel

Hideg időben miben EC-zünk?

Gyakori kérdés ilyenkor télen. Igazából több opciód is van:

1) Maradtok a ‘normál’ baba ruhánál mosható pelenkával. Ez finom meleg egészen addig amíg a babának nem kell pisilnie/kakilnia. Bizony akkor lekerül róla a ruhák nagy része és ott fog ‘ücsörögni’ csupin. Ráadásul a fel-le öltözés is így a leghosszabb. Pici babáknál pedig fontos a csomagolási sebesség.

2) Babylegs és mosható pelenka kombináció, esetleg fölé még egy extra gatya. Ez egész jó tud lenni, ha nem olyan lába van a gyermekednek mint az enyémeknek. Az idősebb nagyon combos volt, a másik hosszú lábú, lehet nem ezen múlik – persze van akinek bejön. Próba-cseresznye. Nekünk a babylegs mindig lecsúszott a térdükhöz és nem melegítette jobban mint egy hosszú szárú zokni. (Itt megemlíteném, hogy van aki felnőtt zoknit húz a gyerekre babylegs helyett).

A képen a Pelenkátlanodj Szabad Popós Cicanadrág (EC gatya) látható Minori csónakos pelenkával.

3) Nekünk végül a legjobban az EC nadrág jött be! Egy rakás modellt kipróbáltunk, de egyik sem volt tökéletes. Megterveztem a saját EC gatyónkat! Sok-sok verzión mentünk keresztül mire tökéletesítettük. Így nem lóg ki belőle sehol, befér egy extra gatya alá is, villám gyors az öltöztetés benne. 

A bemutató videót és a további részleteket itt nézhetitek meg:

Születéstől a teljes szobatisztulásig.
A módszer

Ingyenes, élő, visszanézhető WEBINÁRIUM
EC és szobatisztaság témában

Lyukas popós nadrág és Leszoktató bugyi.
Ruházat